ceo1

CarSec предотврати 16 опита за кражба на луксозни автомобили

През 2015 година българската система за защита на превозни средства CarSec предотврати 16 опита за кражбa на автомобили, като осигури спокойствие и сигурност на клиентите си. Общата стойност на превозните средства, при които има регистриран и на 100% предотвратен опит за кражба, е 1 500 000 лева.

„Масово познатите ни системи – имобилайзери, аларми и GPS-и, бяха компрометирани през последните години и сигурността при тях е сведена практически до много ниско ниво. Тези устройства работят със сигнали, които много лесно могат да бъдат прихванати и заглушени. Именно поради тази причина сме свидетели на бурен ръст на кражбите не само в България, но и в цяла Европа. За 2015 г. ръстът на кражбите в България е над 10%. Също така през изминалата година в Испания са извършени над 70 000 кражби, в Англия – 181 000, а във Франция – 141 000”, коментира изпълнителният директор на BIODIT Юлиан Софрониев. Компанията създаде и в края на 2014 г. пусна на пазара най- високотехнологичната система за защита на превозните средства – CarSec. При проектирането на защитата под сериозно внимание са взети всички слабости на познатите досега системи за автомобилна сигурност.

При оборудване с биометрична система за сигурност CarSec рискът от кражба е сведен до минимум, благодарение на блокировки, които не позволяват стартирането на двигателя. Защита на BIODIT може да бъде инсталирана във всяка една марка и модел автомобил, а елегантният дизайн и автономността на системата правят работата с CarSec лесна и удобна.

Повече информация за продукта можете да намерите на следния адрес: CarSec