biodit_reference

BIODIT получи референция от ЗАД “Алианц България”

Ръководството на застрахователното дружество ”Алианц България” връчи референция на BIODIT в израз на благодарност за постигнатите резултати и показаните качества от съвместната работа между двете компании в областта на превенция срещу кражбите на МПС.

Това се случва само месеци след стартирането на сътрудничеството между компаниите. Българският производител BIODIT предоставя най-добрата защита на клиентите на застрахователната компания чрез инсталиране на биометричната системата CarSec в превозните им средства. Иновативният продукт е пуснат на пазара през 2014 година, като е специално проектиран за автомобилната сигурност и няма аналог на българския пазар. Превозното средство е защитено чрез блокировки, които не позволяват запалването на двигателя до момента, в който не се предостави коректен пръстов отпечатък.

ехнологията на BIODIT дава възможност да се запазят един главен и девет потребителски пръстови отпечатъци. За да се осигури максимална защита на автомобила, промяната на параметрите на системата става единствено от въведения главен пръстов отпечатък, а не както при масово използваните устройства – клавиатури или компютри, чрез които би могла да се осъществи манипулация от трети лица. За по-голямо удобство в системата има и функция Сервизен режим, в който при необходимост се позволява управлението на автомобила без да се изисква пръстов отпечатък (сервиз, автомивка и др.). Само оторизираните лица могат, както да активират, така и да деактивират този режим. Системата е енергийно независима и когато автомобилът не работи, CarSec влиза в Standby режим и не консумира електроенергия от акумулатора на автомобила.

Повече информация за продукта можете да намерите на следния адрес: CarSec