moto-phoe

„МОТО –ПФОЕ” предостави референция на BIODIT за доброто сътрудничество

Благодарение на добрите резултати и показаните качества от съвместната им работа в областта на превенцията на кражбите на автомобили, ръководството на “МОТО-ПФОЕ” предостави на BIODIT референция, изказвайки своята благодарност. Системата CarSec, разработена от българската компания BIODIT, осигурява необходимото спокойствие и сигурност на клиентите на “МОТО-ПФОЕ”.

Стараейки се да предложат най-добрата защита за своите клиенти, BIODIT и “МОТО-ПФОЕ” обединяват усилията си в областта на сигурността през 2015 година. Двете компании работят съвместно в борбата срещу кражбите на автомобили и за по-голямо спокойствие като предоставят на своите клиенти най-високата технологична система за защита на превозните средства – CarSec.

“МОТО-ПФОЕ” ЕООД е една от първите частни автомобилни компании в България – официален вносител и дистрибутор на Land Rover, Ford, Volvo и Jaguar у нас. Системата на BIODIT е проектирана така, че позволява да бъде инсталирана във всяка една марка и модел автомобил, което от своя страна означава, че работата с CarSec е лесна и удобна. “CarSec е система, разработена изцяло и единствено за автомобилите и автомобилната сигурност. Тя дава най-високото ниво на сигурност, познато към днешна дата”, уточнява главният изпълнителен директор на BIODIT Юлиан Софрониев.

Високотехнологичната система за сигурност на автомобилите CarSec е комбинация от иновативни решения и уникална технология. В изработката ѝ са използвани висококачествени материали и модерни сертифицирани технологии, отговарящи на всички изисквания на Европейския съюз.

Повече информация за продукта можете да намерите на следния адрес: CarSec