SDC15633

CarSec привлече интереса на представителите на Jaguar Land Rover

Иновативната биометрична система за автомобилна сигурност CarSec® предизвика интереса на представителите на Jaguar Land Rover по време на изложението Security Essen 2016. Мениджърът на Jaguar Land Rover Андрю Дикси бе впечатлен от успеваемостта на CarSec®, предотвратила на 100% опитите за кражби на оборудвани с нея автомобили. За отличните резултати и безспорни качества на системата BIODIT има референция от “МОТО-ПФОЕ” – официалният вносител и дистрибутор на Land Rover и Jaguar в България.

„Г-н Дикси изрази своите впечатления от дизайна и качеството на устройството, както и от възможността системата да бъде инсталирана във всяка една марка и модел автомобил. Устройството CarSec® е разработено изцяло за автомобилната сигурност, за да предостави най-високата степен на защита. Радвам се, че имахме възможността да запознаeм представителите на автомобилния гигант с нашето портфолио”, заяви Васил Димчев, мениджър продажби за Централна и Източна Европа.

BIODIT има сключени договори за партньорство с три от водещите застрахователни компании на пазара в България и в момента се уточняват финалните детайли по още три споразумения. Наскоро компанията оборудва най-луксозния и мощен всъдеход в серийно производство Range Rover SVAutobiography.