BIODIT_SecurityEssen1

BIODIT доказа, че е без аналог в областта на безжичните биометрични системи на изложението Security Essen 2016

BIODIT доказа, че е без аналог в областта на безжичните биометрични системи на изложение номер едно в сектор сигурност Security Essen 2016. Екипът на компанията проведе над 200 срещи и установи контакти с дистрибутори и потенциални клиенти от 33 държави. Огромен интерес предизвика безжичната биометрична технология WBLS®, която е единствена по рода си на пазара. Дистрибуторите отбелязаха, че продуктите от тази серия – Olock® и Energy®, са най-функционалните и надеждни биометрични решения за контрол на достъп и на работното време. Продуктите впечатлиха посетителите с дизайн и уникалната си технология.

„С това участие за пореден път показахме, че сме лидер по отношението на иновациите в сферата на безжичните биометрични системи за контрол на достъп. Шест години след първата ни награда за иновация сме единствените на пазара с безжична биометрична технология. Голяма част от посетителите на изложението Security Essen изтъкнаха неудобствата на остарелите технологии, работещи с чип или RFID. Огромният интерес от страна на дистрибутори и крайни клиенти доказва, че биометрията е естествената еволюция на системите за сигурност и сме на прав път”, посочва Юлиан Софрониев, изпълнителен директор на компанията.

Security Essen е първото от поредицата световни изложения тази година, в които компанията взима участие като изложител. До края на годината BIODIT планира да представи продуктите си и на „Hostelco” в Испания, „Gitex” в Дубай, IFSEC в Индия.