carsec

BIODIT стартира тестове на иновативна биометрична система за защита на МПС

С цел да осигури най-добрата защита за моторни превозни средства, BIODIT разработи независима биометрична система, предназначена изцяло и единствено за автомобилната сигурност. Защитата на превозното средство се осъществява, като се блокира двигателят до момента, в който не се предостави коректен отпечатък. Системата е предоставена за тест на всички дилъри на луксозни автомобили в България.

BIODIT е развиваща се компания в сферата новите технологии за идентификация и контрол на достъпа чрез биометрични данни. Компанията е специализирана в проектирането и производството на иновативни системи, които представляват най-съвременните технологии за идентификация и удостоверяване на самоличност чрез разпознаване на пръстови отпечатъци. Това е най-надеждната технология, която понастоящем съществува на пазара, защото не може да бъде трансферирана, копирана, изгубена или открадната, като в същото време се изисква физическото присъствие на потребителя. Чрез иновативните си решения BIODIT предлага максимално удобство, тъй като потребителите не трябва да носят карти, ключове и не се налага да помнят пароли или специални пин-кодове.

Висококвалифицираният екип от специалисти на BIODIT работи с архитекти и проектанти, за да създадат уникални индустриални проекти, крайни продукти и софтуерни решения за специфичните нужди на всеки клиент. Компанията е избрала най-добрите материали и технологии за изработката на устройства, които са иновативни, единствени по рода си и с елегантен дизайн.