CarSec_l

BIODIT стартира продажбата на биометрична система за защита на МПС – CarSec

След отличителни резултати по време на тримесечен тестови период, през месец ноември BIODIT стартира продажбата на биометрична система за защита на МПС – CarSec. .

CarSec е високо-технологична система, осигуряваща възможно най-висока степен за защита на превозното средство. Системата го защитава чрез блокировки, които не позволяват стартирането на двигателя до момента, в който не се предостави коректен пръстов отпечатък. Вградените светлинни и звукови сигнали индикират състоянието на системата при идентифициране на пръстови отпечатъци и улесняват програмирането на различните функции. Устройството е проектирано така, че позволява да бъде инсталирано във всяка една марка и модел автомобил, а видимата част на системата, тоест сензорът може да бъде поставен на удобно за шофьора място.

В паметта на CarSec могат да бъдат запаметени един главен и девет потребителски отпечатъка. Главният отпечатък служи за програмиране на всички функционални възможности на системата и за изключване на блокировките. Потребителските отпечатъци служат, както за активиране или деактивиране на този режим, така и за изключване на блокировките. За да се осигури максимална защита на автомобила, промяната на параметрите на системата става единствено от въведения главен пръстов отпечатък, което не позволява манипулация от трети лица.

Leave a Comment