biodit_reference

BIODIT навлиза на белгийския пазар

Уникалните биометрични системи за контрол на достъп и работно време на BIODIT ще се предлагат и на белгийския пазар. Производителят подписа споразумение за дистрибуция с ANB. Компанията е водеща на белгийския пазар за професионални решения за сигурност.

„Последното проучване на Visa показа, че 81% от европейците определят идентификацията чрез пръстов отпечатък като най-сигурната система за защита. Като производител на единствената система с безжична биометрична технология, гарантираща най-високо ниво на сигурност, за нас е важно да бъдем представени на европейския пазар. Вярваме, че биометрията е естествената еволюция на системите за сигурност”, заявява изпълнителният директор на BIODIT Юлиан Софрониев.

Биометричните решения на BIODIT оставят далеч в миналото масово използваните системи с карти и кодове. WBLS® технологията позволява управление и мониторинг на системите за контрол на достъп в реално време чрез специализиран софтуер от всяка точка на света. Всички продукти на компанията са предназначени за бързо и лесно вграждане.