web_banner

BIODIT пусна уеб-базирана версия на своя софтуер

BIODIT направи поредна крачка напред в развитието на своите решения с пускането на уеб-базирана версия на своя софтуер. Тази нова разработка дава още по-голяма гъвкавост и удобство за постоянно увеличаващия се брой потребители на системите. Софтуерът може да се достъпва, когато, откъдето и от каквото устройство пожелаете – през компютър, лаптоп, таблет или смартфон. Той може с лекота да работи със стотици устройства, хиляди служители и генерираните от тях събития. Потребителският интерфейс е вдъхновен от модерните изчистени и минималистични линии, които следва компанията при разработването на своите продукти, а работата с него е лесна и бърза.
В съчетание с биометричните устройства, разработени от компанията, предоставят мощен инструмент за управление и контрол на множество процеси. Свързаността им с:
– машини/други устройства,
– контролът на достъп до сгради/офиси/хотели/помещения/паркинг пространства,
– коректното отчитане на работно време, управлението на ресурси и консуматори;
позволяват събиране на данни в реално време, с които може да се максимизира ефективността на персонала и да се управляват по-добре важните процеси за бизнеса.> Повече за решението на Управление на персонал, което вече работи с уеб версията на софтуера може да научите ТУК.
> Повече за решението на Контрол на достъпа, което вече работи с уеб версията софтуера може да научите ТУК.
> Повече за решението за Хотели, което вече работи с уеб версията на софтуера може да научите ТУК