Main_Banner_Hotel_Solutions

BIODIT Hotel Management System

ДОБРЕ ДОШЛИ В ХОТЕЛА НА БЪДЕЩЕТО

Успехът на туристическата услуга зависи от уникалното преживяване и комфорта, който получава гостът! BIODIT Hotel Management System е решение, което прави управлението на всеки хотел по-ефективно, дава удобство и спокойствие.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
ПРОФЕСИОНАЛНА ПОДДРЪЖКА
Olock_NEW_Silver_with_Logo

УДОБСТВО И СИГУРНОСТ ПРИ УПОТРЕБА

За максимален комфорт, удобство и сигурност гостите получават достъп до стаята и зони/помещения в хотела чрез свой персонален ключ (пръстов темплейт). Kато втори метод за достъп системата предоставя опциите карта/чип или физически ключ.

ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

BIODIT Energy® е устройството, което се грижи за оптимизацията на разходите ви за електричество и автоматично прекъсва захранването, когато гостите излезнат от хотелската стая.
2-energy
BHMS_Optimization

ОПТИМИЗИРАТЕ ОПЕРАТИВНИТЕ СИ РАЗХОДИ

BIODIT Hotel Management System е вашият най-ценнен инструмент за оптимизиране на много от преките и непреките разходи, съпътстващи управлението на хотела.

ПОВИШАВАТЕ КОНТРОЛА И ЕФЕКТИВНОСТТА НА ВАШИЯ ПЕРСОНАЛ

С функционалностите за създаване на работни графици и отчитане на работно време разполате със 100% достоверна информация за общото/средното/индивидуалното време за почистване на стая/и и надеждно отчетените изработени часове от вашия персонал.

ИНТЕГРАЦИЯ С PMS СИСТЕМИ

Улесняваме вашия процес на работа чрез интеграция с използвания от вас PMS софтуер за управление на резервации.

BHMS_Integration
Main_Banner_Hotel_Solutions_ENG

24/7 МОНИТОРИНГ В РЕАЛНО ВРЕМЕ ЗА ДВИЖЕНИЕТО НА ГОСТИ И ПЕРСОНАЛ

С BIODIT Hotel Management System получавате информация за движението на гости, персонал и работата на автоматизираното управление на електричеството в стаи и помещения.

ТЕХНОЛОГИЧНО ПРЕДИМСТВО

Eволюцията в развитието на технологиите ни даде възможност да създадем BIODIT Hotel Management System и да предложим решение от ново поколение!

BHMS_Comments

КОМЕНТАРИ ОТ ГОСТИ

Гостите на хотелите, които използват BIODIT Hotel Management System дават над 92% положителна оценка.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ