Slide Slide

BIODIT Access Control

СИНОНИМ НА УДОБСТВО, СИГУРНОСТ И КОНТРОЛ

Системата е необходимият "инструмент" за най-висока надеждност в управлението и контрола на достъп до сгради, помощения, паркинг пространства и др. Предоставя уникално преживяване за ползвателите, без да е необходимо да носят карти, чипове, ключове, или да помнят PIN кодове.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
ПРОФЕСИОНАЛНА ПОДДРЪЖКА

ОТГОВАРЯ НА ВАШИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ НУЖДИ

BIODIT Access Control System е уеб базирана, отворена за интеграция платформа, която предоставя множество функционалности. Със своята модулна и гъвкава структура, платформата предоставя възможност за персонализиране, отговарящо на вашите индивидуални нужди, процеси, мащаб на обекта и брой на потребителите.

Custom_needs

ПЕРСОНАЛНА ИДЕНТИФИКАЦИЯ

С BIODIT Access Control System получавате 100% пълна информация, персонална идентификация и проследимост на действията, извършени от вашите служители и посетители.

Биометричните устройства на BIODIT преобразуват пръстовите отпечатъци в еднопосочен шестнадесетичен код. Това става чрез снемане на 70 до 80 точки от конкретен пръстов отпечатък, посредством математически алгоритъм, създавайки триизмерен вектор за всяка точка. Същият не може да бъде възпроизведен в обратен ред или копиран, както и не позволява да се генерира модел на пръстовия отпечатък.

AC_personal_Ident

ЦЕНТРАЛИЗИРАНО 24/7 ОНЛАЙН УПРАВЛЕНИЕ НА МНОЖЕСТВО ЛОКАЦИИ

BIODIT Access Control System ви позволява да свържете и добавяте неограничен брой устройства, на различни локации, които може да управлявате в реално време, централизирано.

AC_More_locations
AC_devices

СТИЛЕН И ФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН

Дизайнът на устройствата е изключително стилен, което ги прави подходящи за всякакъв вид интериор.