BIODIT_banner_Tourism_Expo_2020

BIODIT представя решение което прави управлението на всеки хотел по-ефективно на “Туризъм Експо 2020 – Дестинация Варна”

От 18 до 20 ноември, на щанда на BIODIT на “Туризъм Експо 2020 – Дестинация Варна” в Хотел и Казино Черно море, ще може да видите Anti- Covid решение, което прави управлението на всеки хотел по ефективно и дава удобство на гостите.

Всички посетители ще може да се докоснат и пренесат в “хотелът на бъдещето”, където сигурността, контролът, хигиената, комфортът и настаняването без физически контакт са реалност. Благодарение на уникалната си технология, системата помага за намаляване на оперативните разходи. Лесната инсталация я прави отлично решение както за нови, така и за вече въведени в експлоатация хотели. А софтуерът е изключително мощен инструмент, недостъпен за хотелските мениджъри досега, който дава възможности за ефективно упавление на множество важни процеси.

Подготвили сме и специално, демо представяне на системата на 20.11.2020г. от 11:30 ч., на което ще ви запознаем с примери с реални данни. Всички, които не може да присъстват физически на представянето, може да го гледат онлайн, през сайта на “Туризъм Експо 2020 – Дестинация Варна”.