despacho-direccion

BIODIT разширява дейността си на испанския пазар

BIODIT подписа споразумение за дистрибуция с испанската компания Segurtasuna в Мадрид. Дистрибуторът ще пусне на пазара системите за контрол на достъпа на BIODIT – първите системи в света, използващи безжична технология.

“Ръстът на дейностите на компанията в Испания е част от нашата цел за глобално разширяване. Испания е лидер в туристическата индустрия и сме готови да предложим най-добрите продукти в областта на хотелиерството. Този пазар предоставя огромни възможности за развитие “, каза изпълнителният директор на BIODIT Юлиан Софрониев. Барселона е градът, в който BIODIT спечели наградата “Най-добра иновационна технология” за прототипната система Olock® по време на едно от най-престижните изложения в хотелската индустрия HOSTELCO.

Според г-н Софрониев интересът ще бъде на тяхната нова биометрична система за защита CarSec, разработена изцяло и изключително за автомобилната индустрия и до този момент няма подобен продукт. Разширяването на дейността на компанията в Европа е естествено продължение на динамичното развитие на BIODIT. В началото на тази година компанията успя да close Серия A от фонда за рисков капитал NEVEQ и да се присъедини към семейство Endeavour.