allianz_biodit_new

BIODIT и ЗАД “Алианц България” подписаха договор за сътрудничество

Българската компания BIODIT и застрахователното дружество “Алианц България” стартираха общата си дейност в областта на борбата срещу кражбите на моторни превозни средства. Договорът цели да предложи на клиентите по-голяма сигурност чрез монтиране на устройства CarSec.

Системите CarSec са иновативни решения за предпазване на автомобилите чрез биометрична защита. Изработена специално за автомобили, системата позволява запалване на двигателя, когато сензорът отчете оторизиран пръстов отпечатък. Биометричният запис на отпечатъка представлява шестнадесетичен код, който не може да бъде възпроизведен в обратен ред, да бъде копиран и е невъзможно чрез него да се генерира модел на пръстовия отпечатък. Това прави кражбата на автомобила на практика невъзможна.

Клиентите на ЗАД “Алианц България,” които изявят желанието си да имат най-високо технологичната защита за превозните си средства, ще имат възможността да си монтират устройства CarSec в градовете София, Пловдив, Бургас, Сливен и Стара Загора.