rover

BIODIT стартира партньорство с “МОТО-ПФОЕ” ЕООД

В усилията си да предложат най-добрата защита на своите клиенти, компаниите BIODIT и „МОТО-ПФОЕ” ЕООД стартираха партньорство в областта на превенцията срещу кражби на автомобили. „МОТО-ПФОЕ”, една от първите частни автомобилни компании в България и официален вносител и дистрибутор на Land Rover, Ford, Volvo и Jaguar у нас, ще предоставя на клиентите си най-високо технологична система за защита на автомобили – CarSec от BIODIT.

Системата е базирана на биометричните данни, а чрез определени механизми и електронни блокировки CarSec не позволява автомобила да се стартира без поставяне на правилния пръстов отпечатък върху сензора. Биометричните устройства на BIODIT обработва отпечатъците по специфичен начин, като се снемат 70-80 точки и посредством математически алгоритъм се създава вектор за всяка точка в три измерения. Полученият код не може да бъде възпроизведен в обратен ред, копиран или да се използва за генериране на модел на пръстовия отпечатък

Главният изпълнителен директор на BIODIT – Юлиан Софрониев споделя: „Ние в BIODIT твърдо вярваме, че технологиите трябва да осигуряват по – добър и комфортен начин на живот. Тази философия бе огромно предизвикателство за нас, но ние я приехме, работихме здраво и неуморно, за да ви поднесем най-иновативните продукти предлагани днес на пазара”.

Повече информация за продукта можете да намерите на следния адрес: CarSec