kalina-palace

BIODIT ще оборудва четиризвездния хотел Калина палас в гр. Трявна

Иновативна система за управление на гости, персонал и процеси ще заработи в четиризвездния хотел Калина палас. Всичките 156 стаи ще бъдат оборудвани с най-съвременна технология за достъп. 
Гостите на хотела ще се насладят на комфорта и удобството да отключват стаите си с персонално генериран ключ (пръстов темплейт). За тяхното спокойствие и почивка, само с натискането на един бутон, ще може да заявяват опцията “Do not disturb (Не ме безпокойте)”. Или пък да повикат хигиенист, който да почисти тяхната стая, след натискане на бутон “Clean my room”. 
Персоналът на хотела ще има възможност да следи тези действия на гостите на интерактивен мониторинг панел, от софтуера на системата, където ще разполага с още множество функционалности за управление, автоматизация и оптимизации в работния процес. 

Стилният хотел, разположен в географския център на България, е много желан избор за провежане на фирмени събития, конференции и презентации. Затова и конферентните зали ще бъдат оборудвани с най-модерна система за лесен достъп, гарантирана сигурност и автоматизация.

Повече информация за хотелското решение на BIODIT може да получите ТУК или като се свържете с нас на телефон 0884 241075