vivamare

Legrand и Biodit участват съвместно в най-големия форум за хотелски решения

Legrand и BIODIT ще се представят съвместно на най-голямата конференция за инвестиции и управление на хотели у нас, Hotel и Tourism Investment Forum 2021. Форумът ще се проведе на 12 октомври 2021 г. в Гранд Хотел Милениум София.

Двете компании ще предствят иновативните си решения в тази сфера, както и съвместния си проект – хотел Viva Mare Beach, Созопол –  първият умен хотел в България.

ЗА НАС Е УДОВОЛСТВИЕ

да ви представим една от най-модерните и технологични стаи в хотелската индустрия на България! Удобство, комфорт, сигурност, лесен достъп и пълна автоматизация очакват всеки, който посети бутиковия Viva Mare Beach Hotel в Созопол.

Legrand BG

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

Oсигуряване на изключително преживяване за госта в съчетание с повишена безопасност и чувство за сигурност бяха от съществено значение при избора на решения за проект Viva Mare Beach.

Ще ви очакваме на нашия общ щанд, Legrand и BIODIT, за да научите повече за самите решения, добавената стойност за хотелската стая и „ УАУ“ ефекта, които кара гостите да се чувстват комфортно и да се завръщат отново на същото място.