event

BIODIT ще вземе участие в Международното туристическо изложение Ваканция & СПА на 24 и 25 февруари 2022 г.

Заповядайте на 24 и 25 февруари 2022 г., на щанда на BIODIT в Зала 1 №7.4 на Международното туристическо изложение Ваканция & СПА, което ще се проведе в Интер Експо Център – София. Ще се запознаете с BIODIT Hotel Management System (BHMS) – уникална, иновативна онлайн система, разработена изключително за хотелиерската индустрия на 21-ви век, която прави управлението на всеки хотел по-ефективно. Благодарение на висококачествените SMART устройства и многофункционален софтуер управлението на гости и персонал става по-бързо и ефективно, а автоматизацията и интеграциите оптимизират оперативните разходи и контрол.

С най-голямо удоволствие ще ви представим една от най-модерните и технологични стаи в хотелската индустрия на България, която реализирахме през 2021 г.! Удобство, комфорт, сигурност, лесен достъп и пълна автоматизация очакват всеки, който посети бутиковия Viva Mare Beach Hotel, Созопол.

BIODIT Hotel Management system е следващата стъпка в надграждането на визията на успешните професионалисти за предоставяне на най-високо качество на туристическа услуга. А фактът, че само за последните няколко месеца едни от най-емблематичните хотели в България се обърнаха към нас, за да ги оборудваме с хотелски онлайн системи и до средата на 2022 г. ще има над 2 000 хотелски стаи, които ще предоставят на гостите по-добро изживяване, удобство и сигурност, потвърждава качеството на продукта!

За да сме сигурни, че ще може да ви дадем 100% внимание, препоръчваме ви да пишете и-мейл на нашия Продуктов мениджър “Хотелски решения”, чрез който да запазите зас за среща на нашия щанд.
И-мейл за контакт: [email protected]