TimeAttendance&Payroll

Ползи от интеграцията между система за отчитане на работно време и софтуер за заплати

Ръчните процеси по изчисляване на посещаемостта и отчитането на работно време на персонала отнемат време и често водят до неточни резултати. Автоматизираната система за отчитането на работно време прави процеса по-ефективен. А интеграцията й със система за обработка на заплатите ги прави едно цяло!

Подготвихме специално за вас тази информация, за да представим ползи, които нашите клиенти акцентират след интеграция на решението ни за управление и контрол на персонал със софтуера им за заплати.

Точна обработка на заплатите
Системата за отчитане на работно време на BIODIT събира и обработва данни за посещаемостта на служителите в реално време, а интеграцията автоматично изпраща тези данни към софтуера за заплати. Автоматизираният процес елиминира ръчната намеса и се оказва по-ефективен, което води до точна обработка на заплатите.

Централизирани данни за посещаемостта
Обработката на заплати на служители, работещи от множество места, понякога се оказва невероятна задача. Липсата на централизирани и точни данни за обработка на заплатите е често срещан проблем за отдел Човешки ресурси. С нашата автоматизирана централизирана система за отчитане на работно време може да се осигури точна информация относно данните за посещаемостта, които да бъдат използвани при изчисляването на заплатите.

Сбогом на документите
Интегрирането на системата за отчитане на работно време със софтуер за заплати обработва данните за посещаемостта по електронен път, а това несъмнено минимизира документацията.

Мониторинг и контрол в реално време
Проследяването на данните за посещаемостта на работната сила може да стане предизвикателство за всяка организация. Но с нашата онлайн система анализирането на изработеното време, почивките и отсъствията се осъществяват с щракване на няколко бутона.

Силно защитени и надеждни
Формирането на заплатата се основава на данните за присъствието на служителя. Тези данни се генерират от събитията, удостоверени от четеца за отчитане на работно време, който е инсталиран на Входа/Изхода на помещението. Четецът сканира пръстов темплейт на служителя. Това е изключително надежден метод за удостоверяване и достоверност на данните за посещаемостта, които ще се обработят при формирането на заплатите.

Множество справки
Системата за отитане на работно време на BIODIT генерира точни отчети за работното време, почивките и др. Предоставя възможност за персонализирани отчети за отдел, организация, за избрани потребители и други, с които да опростите и ускорите процеса по подготвяне на заплати.

Своевременно изплащане на заплати
Плащането навреме е от съществено значение за това колко добре се представят вашите служители. Тъй като данните за реално изработеното време се прехвърлят по електронен път, в реално време, процесът по подготовка за заплатите става по-бърз и без грешки.

Ще завършим с послание, което е споделено също от наш клиент “По-добре да инвестирам в това, от което имам нужда, отколкото да инвестирам в това, което искам“.