BIODIT ще представи иновативната си система на Туризъм Експо 2019

BIODIT ще представи пред посетителите на Туризъм Експо 2019, гр. Варна иновативното си биометрично решения за хотелската индустрия. От 21-ви до 23-ти ноември, на щанда на компанията ще може да се докоснете до първата в света безжична система за отключване на стаи с пръстов отпечатък – OLock.

Системата на BIODIT дава максимален комфорт за гостите на хотела, които отключват стаята си само с пръст. Това им гарантира много високо ниво на сигурност и ги лишава от излишното неудобство от носене на ключове и карти. Благодарение на уникалната си технология, системата спомага за намаляване на оперативните разходи. Лесната инсталация я прави отлично решение както за нови, така и за въведени в експлоатация сгради. А софтуерът е съвместим с водещи системи за хотел мениджмънт.

Първият хотел в България, който използва системата е 4**** SuneoClub Odessos, к.к. Златни пясъци. През целия летен сезон посетителите на хотела влизаха в стаите си с пръстов отпечатък и положителните отзиви от родни и чужди туристи не закъсняха.